Biztosítás

Cégünk az egyik nagy hazai biztosítási alkuszcégével működik együtt, így lehetőségünk van, hogy bármelyik hazai biztosító bármelyik termékét kínáljuk Önnek.

Miért jobb az alkuszcég, mint a biztosítók saját alkalmazottai és ügynökei?

Egy adott biztosító ügynöke csak a saját termékeit tudja ajánlani Önnek, a legjobb esetben is csak azok közül tudja kiválasztani a legjobbat. Pedig a piacon például kockázati életbiztosítások között akár 80-90% díjeltérés is lehet, ugyanazok a szolgáltatások mellett. De ugyanez igaz a vagyonbiztosításokra is.

A függő biztosítási ügynökök azzal szokták szédíteni az ügyfeleiket, hogy mivel ők egy adott cég ügynökei, ezért eredményesebben tudnak segíteni, ha káreset történik. Ennek pont a fordítottja igaz: ha Ön egy akkora biztosítási alkusz céggel áll kapcsolatban, mint a mi partnerünk, akkor sokkal jobban tudja érvényesíteni a kárigényét, ugyanis egy-egy ügyféllel könnyen kitolnak a biztosítók, de attól nagyon félnek, ha egy nagy alkuszcég 100 profi üzletkötője haragszik meg rájuk és viszi el tőlük az összes szerződést. Ezért sokkal inkább rugalmasan és nagyobb alázattal kezelik a nagy partnerek ügyfeleit, mint a saját ügynökeik egy-egy esetét. (Egy saját ügynök nem tudja elvinni a partnereit, hiszen nincs hová és egyébként sem jelent túl nagy érvágást egy saját ügynök kiesése.)

Hívjon bennünket a baloldalon található telefonszámon, ha akár magán, akár céges biztosításra, biztosítási tanácsadásra, meglévő szerződések átnézésére van szüksége. Több éves biztosítói múlttal, nagy piac és termékismerettel állunk rendelkezésére.

 

(Életbiztosításokkal kapcsolatban látogassa meg testvérlapunkat a www.eletbiztositasokrol.hu címen.)