Díjazásunkról

A legdrágább tanácsadás az ingyenes. Aki ingyen ad Önnek „tanácsot”, az tulajdonképpen csak termékeket akar Önnek eladni, olyanokat, amelynek komoly jutaléka van. Abban érdekelt, hogy minél nagyobb költségekbe verje Önt, hiszen ami Önnek költség, az neki jutalék.


Ne lepődjön meg, ha az ingyenes „pénzügyi tanácsadója” meg sem említ olyan lehetőségeket, amik Önnek sokkal jobbak lennének, de nincs jutalékuk. Egy ilyen „pénzügyi tanácsadó” sohasem fog nyugdíjtakarékosság céljából Önnek önkéntes nyugdíjpénztárt ajánlani, amíg van esély, hogy unit-linked biztosítást el tud adni Önnek, akkor se, ha Önnek az lenne a megfelelő, a nyugdíj-előtakarékossági számlát pedig végképpen nem fogja megemlíteni, esetleg a sima bankszámlát sem, hiszen ezeknek semmi jutalékuk.

 

Ezért fontos, hogy olyan tanácsadóra bízza a pénzügyeit, aki az Ön érdekeit nézi és nem az elérhető jutalékot számolgatja.


Nekünk meghatározott díjazásunk nincs, elfogadjuk azt, amennyit az ügyfélnek ér a segítségünk, legyen az bármilyen csekély, vagy bármilyen komoly összeg.  (Hogy miért nem kérünk soha konkrét összeget az ügyfeleinktől, a "Hogyan dolgozunk" menüpontban fejtjük ki bővebben.)


Hívjon bátran minket a megadott elérhetőségeken, (vagy töltse ki a jelentkezési űrlapunkat ide kattintva) bármilyen kicsi, vagy nagy ügyben, a legjobb banki betéttől a teljes céges pénzügyi tanácsadásig.